CATALÀ  ESPAÑOL  ENGLISH

  INICI  ·  QUI SOM  ·  LOCALITZACIÓ  ·  CERVESES  ·  NOTES DE PREMSA

 
 
Rosses i Torrades – Celler de Cerveses, neix amb la intenció de divulgar la cultura cervesera que mica en mica es va enraigant al nostre país.

En l’actualitat hi ha un nombrós nombre de professionals experimentant, innovant i creant uns tipus de cervesa als quals no hi estem acostumats. Estem parlant de la cervesa artesana, i hem de dir que aquest moviment, on té més força i on la remor se sent més alta és a Catalunya.

Paral·lelament a aquests artesans de la cervesa, comencen a arribar al nostre país, cerveses, tant artesanes com industrials, fetes amb una cura exquisida i amb unes matèries primeres de gran qualitat que aconsegueixen posar a l’abast de tothom un producte diferent i d’una qualitat excepcional.

En un país com el nostre amb una cultura eminentment vinícola, encara no donem prou importància a la cervesa, que és un producte més complex que el vi, i que mereix si més no, un reconeixement al mateix nivell.

A Rosses i Torrades hi podreu trobar cerveses de tot el món que anirem seleccionant amb cura per convertir-nos en una referència en el món cerveser.
   
 
   
 
 

MAPA DEL LLOC
Qui som
Localització
Homebrewing
Notes de premsa

CERVESES
Catalunya - Alemanya - Anglaterra
Àustria - Bèlgica - Canadà - Dinamarca
Escòcia - Eslovàquia - Espanya 
Estats Units - Holanda - Itàlia
Japó - Noruega - País de Gal·les
Republica Txeca - Suècia

ADREÇA
Consell de Cent, 192
(cantonada c/ Urgell)
08011 - Barcelona

663 628 000